• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
zondag, augustus 20, 2017

Discografie

2006 Dat vind je alleen maar in Nederland

2007 Kom bij mij

2009 Nu jij hier niet meer bent

2010 Mooie Meisjes (samen met het Crazy DJ Team) (Album Oranje Party Toppers)

2010 Zeg maar niets meer (samen met Crazy DJ Team) te downloaden op alle bekende plaatsen

2013 Liedje voor jou ! te downloaden in Itunes https://itunes.apple.com/nl/album/liedje-voor-jou/id616736048?i=616736572

 

RizVN Follow Us
Follow us on FacebookFollow us on TwitterLinkedin

создать сайт